Fernando Alonso, 2019 yılının ikinci yarısını 2020'ye hazırlanarak gecireceğini soyledi. Fernando Alonso bu yıl WEC'e veda etti ve gelecek yıl ne yapacağı belirsizliğini korumaya devam ediyor. Hakkında Formula 1'e doneceği yonunde spekulasyonlar cıkan Alonso, 2019'un kalan kısmında 2020'ye yonelik hazırlık yapacağını soyledi. "Henuz bir şey soyleyemem. Sezonun ikinci yarısında yaptığınız her şey 2020 icin hazırlık olur." "Sanırım ne yapacağım konusunda oldukca netim, ama işler değişebilir. Kafamda net bir fikir var." "Fakat 2019'un ikinci yarısı ve 2020 yoğun olacak. Kendimi iyi şekilde hazırlamalıyım." Alonso, WEC'teki macerasından memnun kaldığını da soyledi. "WEC benim icin cok olumlu bir deneyimdi. Uzun yıllar Formula 1'deydim ve yeni bir mucadeleye atıldım. Bu her zaman icin bir bilinmeyendir. Cunku neler olacağını ya da nasıl adapte olacağınızı bilemezsiniz." "Toyota ile anlaşma imzaladığımız işler dışarıdan kolay gorunebilir, ancak uyum sağlayamama ya da işlerin iyi gitmemesi gibi ihtimaller de var. Yani gorulenden daha fazla zorluk vardı." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Alonso: 2019'un İkinci Yarısı 2020'ye Hazırlık Olacak