Mark Webber, 2009'da kariyerinin ilk yarış galibiyetini kazanacağına emin. 32 yaşındaki Avustralyalı surucu genc takım arkadaşı Vettel'in 3.5 puan gerisinde ve Vettel Red Bull ile kazanmayı başardı. Webber "Bu sene gercekten ilk galibiyetimi kazanacağımı duşunuyorum ve umarım birden fazla olur cunku ilk defa kariyerimde boyle bir şansa sahibim." dedi. Mark Webber, kariyerinde galibiyet alamamasına rağmen genel olarak takım arkadaşlarının onunde yer aldığı icin gayet mutlu. Webber "İnsanlar daha iyi yapmış olmam gerektiğini soyleyebilirler ancak o sure icerisinde yarıştığım takımlara ve takım arkadaşlarıma bakın, onlar da yarış kazanamadılar." "Ben her zaman kendime adil davrandım. Ben Michael Schumacher miyim? Belki değilim. Yarış kazanma yeteneğine sahip miyim? Kesinlikle ve bu sene bunu yapacağıma eminim." "Genelde takım arkadaşlarımın onunde oldum ancak şu anda beni oldukca zorlayan takım arkadaşım oldu." "Ancak bu sefer oldukca rekabetci bir arac suruyorum ve bu harika bir şey." dedi. TRF1.NET
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Webber 2009'da Kazanacağından Emin [Spor Timi]