Sezon sonunda takımıyla anlaşması sona erecek olan Adrian Sutil,Force India'dan ayrılmayı goz ardı etmiyor. 26 yaşındaki Alman pilot 2007'den bu yana adı Spyker olan takımla birlikte 40'tan fazla yarışa cıktı. F1'de dorduncu sezonu olacak olan 2010 sezonu icin Sutil, planının onlerde olan bir takıma terfi etmek olduğunu soyluyor. Auto Motor und Sport'a konuşan Sutil, "Bu her pilotun amacıdır. Benim de oyle. Gercekten kazanmak istiyorum. Hangi takımla olduğu benim icin onemli değil. Force India gelişim kaydediyor ve gelecek yıllarda nasıl olacağını goreceğiz" Sutil ayrıca F1'deki uc yılında başka takımlarla goruşmeler yaptığını da kabul etti. "Şu anda olduğum yer burası. Kontrat sene sonunda bitiyor ve neler olacağını goreceğiz." Ote yandan takımın kucuk butcesinin rakiplerine karşı en buyuk sorunları olmadığını da ekliyor Sutil. "Nedenin sadece finansal olduğunu duşunmuyorum. Sorun tum paket." Sutil'in 2009 aracı gelecek ay Mercedes'in KERS sistemi araca yerleştirildiğinde gelişim kaydedebilir. Ancak Alman pilot, kendi kiloları nedeniyle bunun bir dezavantaj olabileceğinden korkuyor. "KERS'in işe yararsa iyi bir şey olduğunu duşunuyorum. Ama şu anda gercekten kimsede işe yaramıyor." TRF1.NET