Kazuki Nakajima, Turkiye GP'de Formula 1'deki en iyi performansını gostermesine rağmen, pit stopta yaşadığı bijon problemi nedeniyle puan alamadığı icin uzgun olduğunu kaydetti. Yarışın ilk bolumunde ilk sekiz icinde yer alan Japon surucu, mucadelenin ilerleyen bolumlerinde pozisyon kaybederek gunu 12. sırada tamamladı. Nakajima, "İyi bir start oldu. İlk tur da iyi gecti. Herşey ikinci pit stopa kadar iyi gidiyordu. Boyle bir problemin yaşanması uzuntu verici. Muhtemelen kariyerimin şu ana kadar ki en iyi yarışıydı " dedi. Takımın iyi bir arac hazırladığını ve guclu bir strateji uyguladıklarını belirten Nakajima, "Bugun rekabetciydik. Raikkonen ve Alonso'yu solladım. Pit stoptaki hatamızdan ders cıkarmalıyız, gelecek sefere daha iyi bir sonuc umuyorum" diye konuştu. Nico Rosberg ise beşinci olarak bu yıl Williams'ın en iyi sonucu alarak onemli adım attı. Rosberg, "Boylesine iyi bir sonuc aldığımız icin takım adına mutluyum. Harika bir start gercekleştirdim, aynen olmasını istediğim şekilde bir start imkanı sağlayan muhendislerime teşekkur etmek istiyorum. İlk turun sonuna kadar dort sıra ilerledim. Ondan sonra da Trulli'yi gecmek icin cok zorladım. Bunu yapabileceğimi duşunuyordum cunku hızım iyiydi. Ama bugun bizden daha hızlı bir araca sahipti" dedi. Bu olumlu sonucun takım icin bir donum noktası olmasını umduğunu kaydeedn Rosberg, "Umarım bu ivmeyi korur ve her yarışta puan alırız. Şu an icin duzenli olarak ilk sekizde yeralabileğimizi soyleyebilirim" diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________