Gelecek hafta İngiltere GP'ye ev sahipliği yapacak Silverstone'da yaklaşık 100 bin taraftar, şampiyona lideri Jenson Button ve Brawn GP'yi karşılamaya hazırlanıyor. İngilizler, Button'ın Silverstone'dan sekizinci yarışında yedinci galibiyetiyle ayrılarak dunya şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşmasını umuyor. Button ise İngiliz seyircilerine bu mutluluğu yaşatmak istediğini belirterek, "Formula 1'de calışan insanların buyuk bir kısmının İngiliz olması harika bir şey. İngiltere'de cok taraftarımız var" dedi. İngiliz surucu, "Umarız onlara iyi bir gosteri sunarız. Bizi destekleyen buyuk bir kalabalık olacak. Bu da bizim İngiltere'de kazanmamıza katkıda bulunacaktır" diye konuştu. Button ayrıca en cok istediği şeyin, gelecek yıl İngiltere GP'yi Donington Park'ta devredecek olan Silverstone'daki bu son yarışı kazanmak olduğunu belirtti. Takım arkadaşı Rubens Barrichello ile arasındaki puan farkını 26'ya cıkardığı Turkiye GP'de aracını "canavar", "muthiş", "acımasız" kelimeleriyle oven Button, Red Bull cifti Mark Webber ve Sebastian Vettel'i kast ederek, "Bunları yenmek bizim icin buyuk zaferdir" dedi. Button ayrıca, "Cok daha sert bir mucadele olacağını tahmin ediyorduk" diyen Button, "200 tur daha yarışmaya devam edebilirdim, cunku boyle bir aracta suruş yapmaktan buyuk keyif alıyorum" diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________