Yedi dunya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher, takımların FIA tarafından ortaya surulen radikal butce sınırlaması kararlarına uymaya zorlanmaması gerektiğini belirtti. Eski Ferrari pilotu, araba ureticileri olmadan Formula 1'in geleceğini kafasında tasarlayamadığını ve bir cozum bulunması gerektiğini duşunuyor. " Hayatımın buyuk kısmını gecirdiğim ve gercekten sevdiğim bu spordaki mevcut durum cok heyecan verici bir durum değil. Orada neyin olduğunu izlemek hic iyi değil." " Ferrari'yi duşunun, isim cok onemli. Bu sporda cok buyuk. Bu spor sayesinde bu kadar buyudu. Aslında bu sporla birlikte buyudu. F1'i Ferrari ya da uzun suredir burada olan diğer ureticiler olmadan duşunemezsiniz. Bir şekilde cozum bulmaları gerektiğine inanıyorum ve bu cozum sporu bugune getiren takımlara uygun olmalı." " Boyle onemli ureticiler tarafından koklu değişikliklerin kabul edilmesini bekleyemezsiniz. Evet bir hedefleri var, giderleri azaltmak istiyorlar ama bunu adım adım yapmalılar. Dunyayı bir gunde alt ust edemezsiniz. Bu imkansız." TRF1.NET