Michael Schumacher ve Sebastian Vettel, 2009'da Pekin'de Kuş Yuvası Stadyumu'nda yapılacak olan Şampiyonlar Yarışı icin acıklanan ilk buyuk isimler oldu. Schumacher ve Vettel Alman takımı icin yarışacaklar. Schumacher, "Şampiyonlar yarışı daima eğlenceli olmuştur. Pist uzerinde mucadele etmek ve aynı zamanda birlikte eğlenmek icin harika bir kombinasyonu bu. Seyirciler de bu ozel atmosferi tadıyor ve bizim eğlendiğimiz kadar onlar da zevk alıyorlar. Bu yıl tekrar yarışlara katılmak icin sabırsızlanıyorum. Unlu ve eşsiz guzelliktekiolimpik stadyuma gelen Cinli seyircilerin bu cılgın şova nasıl tepki vereceklerini cok merak ediyorum.Eminim 20 yıldır Avrupa'daki motosporları taraftarlarını eğlendiren bu etkinlikten hoşlanacaklardır. Benim icin onemli olan bir diğer nokta da RoC'un ICM'e (Beyin ve Omurilik Kordonu Bozukluğu Araştırma Enstitusu) finans ve tanınırlık sağlaması." dedi. Red Bull pilotu Vettel ise, "Etkilnilk daima eğlenceli oldu ve Kuş Yuvası'nda yarışmak inanılmaz olacak. Herkesin gecen yılki olimpiyatlardan burası ile ilgili bir fikri olduğunu duşunuyorum." diye konuştu. 2009 Şampiyonlar yarışı 3-4 Kasım tarihlerinde Abu Dabi Grand Prix'sinden iki gun sonra yapılacak. Schumacher ve Vettel'in yanı sıra, acıklanan diğer isimlerse Clivio Piccione ve Emmanuele Pirro. TRF1.NET
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- RoC: Schumacher ve Vettel Alman Takımı İcin Yarışacak [Spor Timi]