Eski F1 dunya şampiyonu Jody Schekcter, şampiyonluğu hak eden tarafın Lewis Hamilton olduğunu soyledi. Şimdiye kadar yedi yarış gercekleştirildi ve bu yedi yarışın beşini Lewis Hamilton kazanırken, en yakın takipcisi Valtteri Bottas'la arasını 29 puana cıkardı. 1979 dunya şampiyonu Jody Scheckter, bu sezon Hamilton'ı yenebilecek herhangi bir surucu cıkacağını duşunmuyor. Scheckter, "Formula 1'de yaşananları seyretmeye devam ediyorum. Yarışları TV'den takip etmeye devam ediyorum. Bazı takım patronlarıyla iletişimde kalmaya devam ediyorum ancak bunun temelde yarışla ilgili olduğunu soyleyemem." "Yarışlara gelirsek, Lewis bir yanda en iyi araca sahip, diğer yanda her zamankinden daha iyi suruyor. Son birkac yılda ona ne oldu gercekten bilmiyorum ama cok değişti." "Hic şuphe yok ki Lewis şimdi -griddeki- en olgun pilot. Şampiyonluğu herkesten daha fazla hak ettiğine hic şuphe yok." dedi. Scheckter, Ferrari icinse, "Elbette bir zamanlar Ferrari icin yarıştım ve bu gercekten harikaydı. Ama uzun zaman Maranello'da değildim ve takımla herhangi bir bağlantım olduğunu hissetmiyorum." dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Scheckter: Şampiyonluğu Hamilton Hak Ediyor