Charles Leclerc, Fransa'ya getirdikleri yeni parcaların fark yaratmasını beklediğini soyledi. Ferrari bu hafta sonuna yeni bir on kanat da dahil olmak uzere yeni bir guncelleme paketi getirdi. Charles Leclerc, perşembe gunu verdiği demecte guncellemeler ve Ferrari'nin genel durumu hakkında acıklamalarda bulundu. "Matematiksel olarak şansımız bitene kadar asla pes etmeyeceğiz. Ne olursa olsun son birkac yarışta ilerleme kaydettiğimize inanıyorum ki, onemli olan şey bu. Hepimiz bu farkı azaltmaya calışmak icin gercekten cok cabalıyoruz." "Ceza takım icerisindeki kimsenin moralini bozmadı cunku sonunda kontrol edebileceğiniz bir şey değil. Ortaya koyduğumuz bu performans takımı kesinlikle motive etti." "Paul Ricard'a bakarsak, ucuncu sektorde ve ilk sektorun sonunda bazı virajlar var. Yani bizim icin karmaşık olacak. Ama daha once de soyledim; araca yeni parcalar geliyor ve bunun fark yaratmasını umuyoruz." "Umarım bu pist icin iyi calışırlar. Guncelleme hakkında konuşursak, virajın farklı kısımlarındaki performansın değişeceğine inanıyorum." "Bu pistte cok buyuk bir fark yaratmasını beklemiyorum ama evet bazı sonuclar goreceğiz. Umarım daha iyi sonuclar alabiliriz. Ama ozellikle bu pistte cok buyuk bir değişiklik beklediğimize inanıyorum." "Bu pisti cok iyi bilmiyorum, ilk kez gecen yıl yarıştım. Daha once bir kere surmuştum ama başka bir konfigurasyon vardı. Benim icin cok yeni bir pist. Ama aracı surmekten zevk alıyorum." Leclerc, Kanada sonrası sıralama performansını geliştirmesi gerektiğini soyledi. "Sıralamalarda bazı hatalar yaptım ve her şeyi bir araya getirmek icin calışmam gerekiyor. Şu anda temel hedefim bu. Cunku yarış performansımın cok guclu olduğunu duşunuyorum, bundan oturu mutluyum. Ama evet, maalesef bazı hatalar yaptım ve ucuncu başladığım icin şanssızdım. Bundan dersler cıkarmalıyım." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc, Yeni Parcaların Virajlarda Fark Yaratmasını Bekliyor