Dunya Superbike serisinde cok iyi bir sezon geciren Toprak Razatlıoğlu, Misano'da aldığı ikinciliğin ardından bu sene yarış kazanmak istediğini soyledi. Misano yarışına kadar bu sene iki defa podyuma cıkmayı başaran Toprak, Misano'daki yağmurlu ilk yarışın son turunda 7. sıradan duşmesinin ardından 2. yarışa 4. sıradan başladı. Harika bir yarış geciren ve yarışın buyuk bolumunu lider goturerek Superbike'da ilk kez liderliği tadan Toprak, Jonathan Rea'ya gecilmesine rağmen damalı bayrağa kadar liderlik mucadelesi verdi ve hatta son turda Superbike efsanesi Rea'ya atak yaparak bir kez daha liderliğe yukseldi. Ancak şampiyonluk isteyen Rea, bir kez daha Toprak'ı gecerek yarışı kazanan isim oldu. Toprak ise 2. olarak kariyerinde bir podyum daha elde etmiş oldu ve toplam podyum sayısını beşe cıkardı. Yarışın ardından konuşan Toprak, "Gercekten mutluyum cunku bu kariyerimdeki en iyi yarıştı. Son turda Jonathan'ı gecmeye calıştım ancak kolay değildi. Motosikletim sert frenlemede zıplıyordu. Her tur, fark acmak icin zorladım bu yuzden sonuctan mutluyum. Donington Park'ta bir kez daha podyum icin zorlayacağım, bekleyip gorelim!" "Donington Park'ta podyumda olmaya calışacağım. Birincilik olabilir, ikincilik ya da ucunculuk olabilir. Deneyeceğim. Yarışta iyi hislere sahip olursam, belki kazanan olurum! Bu sene bir kez kazanmam gerek, bu benim hayalim!" dedi. Toprak, bugunku ikinciliğin ardından şampiyonada Marco Melandri'yi gecerek altıncı sıraya yukselmeyi başardı. GUNLUK GAZETELER