Sebastian Vettel, Formula 1'den veya Ferrari'den ayrılacağı haberlerini bir kez daha yalanladı. Sebastian Vettel, 2010-13 arasında arka arkaya dort şampiyonluk yaşamış ve 2015'te Ferrari F1 takımına katılmıştı. Vettel son iki yılda şampiyonluğu kaybetmesinin ardından sık sık eleştirildi ve bu yıl eleştiriler devam etti. Alman pilotun sezon sonunda emekli olacağı yonunde pek cok soylenti bulunuyor. Vettel, "Belki yeterince akıllı olmayabilirim fakat bu tarz şeyler hakkında cok fazla duşunmediğimi soyleyebilirim." "Gercekten onceki yıllara gore cok farklı şeyler gormuyorum. 2015 ve 2016 ile kıyaslarsak daha iyiyiz. Gecen yıl bu noktada daha rekabetci olduğumuz elbette doğru olsa da, sahip olduğumuz şeyin bu olduğunu biliyoruz." "On yarış once ne yaptığımızı duşunmeye devam edemeyiz, şimdi daha iyi ne yapabileceğimizi duşunmeli ve anlamalıyız." "Yarışmayı cok seviyorum ve bu konuda değişen hicbir şey yok. Hatta beşincilikten daha fazlasını istememe rağmen Paul Ricard'da cok eğlendim." "Yani evet, başka bir yerde olmak istemiyorum. Ferrari'den ayrılmayı veya bırakmayı hic duşunmedim." "Şu anda farklı bir pozisyonda olmak istiyoruz fakat Mercedes'le olan farkı kapatmak bizim elimizde. Zamanımı başka şeyleri duşunerek harcamıyorum." dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel, Ferrari'den Başka Bir Yere Gitmeyi Duşunmuyor