FIA Başkanı Max Mosley, butce konusunda biraz daha esnek davranacaklarını acıklamasının ardından sorunun cok yakında cozume ulaşacağını belirtti. Mosley, Cuma akşamı takımlarla uzun bir goruşme yapmış, cozum bulamamalarına rağmen aşama kaydettiklerini soylemişti. Bu tartışmaların Monako Grand Prix'sinin onune cıkmasının ardından Mosley, sorunun cozumunun gorunduğunu soyledi. 2010'daki 40 Milyon Pound olması planlanan butce sınırının 2011'de daha agresiv olması şartıyla ertelenmesi fikri, cozumun ihtimallerinden birisi. Mosley, Reuters'e şoyle konuştu; "Bir sene daha yuksek butceyle devam edip 2011'de tam butce sınırlaması koyabileceğimizi duşunuyorum. Ama tabi bu hala tartışılıyor. Bu bir ihtimal." Mosley bu acıklamanın yanında butce sınırının sonraki sene 40 Milyondan cok farklı bir değer olmayacağını da belirtti; "Duşunun, bugunun Dunya'sında normal bir takımın sponsorsuz kalması ve 45 Milyon Euro yatırması buyuk bir sorumluluk." "Herkes yeni şekil hakkında konuşabilir, sonucta boyle veya başka bir şekilde bu olacak. Eğer bir takımın parası yoksa; yapacak hicbirşey yoktur." Soruna cozum bulunmasının 29 Mayıs'ta bitecek olan 2010 kayıtlarını canlandıracağı da duşunuluyor. Boylece şimdiki takımlar 2010 icin kayıtlarını yapacak. Ancak her takımın ayrıca teknik ve sportif kurallardan memnun olmalı. McLaren takım patronu Martin Whitmarsh da her ne kadar Toyota ve Renault'nun F1'den ayrılacağına dair soylentiler olsa da butun takımların 2010 icin kayıtlarını yaptıracağını duşunuyor; "Her on takımın da kaydını yaptırmasını umuyorum. Bircok kişi kendi goruşlerini belirtti. Ancak ben herkesin goruşunu halka acıklamasının o kadar da yardım ettiğini duşunmuyorum. "Bizim, yonetimin, on takımın ve ticari hak sahiplerinin gelecek hakkında bir yol bulamamamız sacma. Gunun sonunda hicbir takım gelecek sene gridde olacağına dair garanti vermiş değil." "Butce sınırı olsa da olmasa da yeni takımlar icin bir fırsat var. Yeni takımların kayıt yaptırmaması, şu andaki takımların kayıt yaptırmamasından bile buyuk bir durum olur. Onların da katılacağından emin olmalıyız." Mosley, Ferrari'nin 'Cuma'ya kadar' kaydını yaptırmasını duşunuyor ancak bir veya iki takımın daha 'hazır olmadığını' hissediyor; "Ferrari'nin yine burada olacağından eminim. Bir veya iki takımın ise duracağını duşunuyorum, ancak bu konuda hicbir goruşme ile durumu değiştiremeyiz." "Giderlerini kucultmeye calışan, elektriği kısan, camları bile silmeyen ve hatta toplantılarda kahve bile iceyen buyuk markaların F1'e devam etmesi cok zor." "Boyle durumdaki bir şirket F1'e de yuklu bir miktarda para yatırmayacaktır. Yani buyuk bir tehlike var. İşte yeni takımları bu kadar cekmeyi bunun icin istiyoruz." "Yani bir veya iki ureticiyi veya bağımsız takımı kaybedecek gibi gorunuyoruz. Bizim calıştığımız şey de bunları onlemek icindi. Eğer hic kriz yaşamasaydık bu sorunların hicbiri de olmayacaktı." Mosley, bu plan değişikliğinin yeni takımlara buyuk bir engel oluşturmayacağını da soyledi; "Yeni takımlar icin değişen tek şey teknik acıdan onların arkasında olunmaması. Ve bu sorunların da cozumu olacak." Ozan Kulcu TurkiyeF1.com __________________