Ferrari pilotu Felipe Massa, Brawn GP'nin ustun olduğu 2009 sezonunda şampiyon olacağını soyledi. İstanbul'da konuşan Massa "Ben cabuk pes eden birisi değilim bu yuzden son yarışın son virajına kadar mucadele edeceğim. Ancak deneyimlerime gore Brawn şampiyon olacak." "Onların şampiyon olamayacağını duşunmek imkansız gibi. Benim icin gercekten coktan bitti." "Belki Red Bull'lar icin bitmemiş olabilir ancak biz şampiyonada cok gerideyiz. Ancak bu her yarış kazanmak icin mucadele etmeyeceğimiz anlamına gelmesin. Bu sene mumkun olduğu kadar cok yarış kazanmaya calışacağım. Ve sonuna kadar mucadele etmeye calışacağız. Matematiksel olarak hÂl şampiyonluk mumkun ancak oldukca zor." "Brawnların hic puan kazanamayacaklarını duşunmek zor. Oldukca rekabetci bir aracları var ve onunla puan kazanmak kolay. Bu yuzden biz ne kadar cok puan kazanırsak kazanalım onlar hep yukarıda olacaklar." "Ancak yine de son yarışa kadar mucadele edip mumkun olduğu kadar cok yarış kazanmaya calışacağız." dedi. Massa ayrıca Ferrari'nin artık kazanmayı duşunebilecek hale geldiğini soyledi. Massa "Son yarışta buyuk gelişim gosterdik. Barcelona'dan başlayarak son yarışlarda harika performans gosterdik. Daha da gelişmek ve galibiyet mucadelesi vermek istiyoruz." "Eğer burada başarırsak bu harika olur. Ancak bunu yapamazsak umarım aracı geliştirmeye devam ederiz." "Henuz Brawnların ardından 2. hızlı takım olduğumuzu soyleyemeyiz. Şu ana kadar Red Bull'un onunde tek yarış bitirdik bu yuzden onların ve aynı zamanda Brawnların onunde bir yarış daha bitirmek istiyoruz. Bu yarış cok rekabetci olacak." "Bir zor yarış daha olacak. Brawnlar guclu. Red Bull da bu tur pistlerde iyi. Ancak aracta yeni bazı parcalar olacak ve bu bize performans katkısı sağlayabilir bu yuzden galibiyet mucadelesi ya da bir diğer iyi sonuc icin sabırsızlanıyorum." dedi. TRF1.NET