Romain Grosjean, bu hafta sonu yapılacak Avusturya GP oncesinde umutlu konuştu. Sezona en hızlı dorduncu takım olarak başlayan Haas, yaşadığı lastik sorunlarını ardından gridin en yavaş takımlarından birisi haline gelmiş durumda. Gecen yıl Avusturya'da sezonun en iyi sonucunu elde eden Amerikalı ekibin bu yıl nasıl bir performans gostereceği merak konusu. Hafta sonu oncesinde konuşan Grosjean, yarış hakkında nispeten daha umutlu konuştu. "Bence Paul Ricard verilerini bu hafta sonu kullanabiliriz. Bu acıdan onceki yarışlarda toplanan veriler bu hafta sonu bizim acımızdan faydalı olacak. Lastik konusunda pek iyi durumda değiliz, bu acıdan işlerin nasıl gideceğini goreceğiz." "Avusturya GP'sini her zaman beğendim. Bu pistte kendimi gercekten rahat hissediyorum. Geri donmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım arac rekabetci olur. Bu, hafta sonu boyunca muhteşem bir atmosfere sahip olan harika bir yer. Umarım tekrar puan kazanabiliriz." "Gecen yıl Avusturya'da antrenmanların başından itibaren hızlıydık. Arac tum hafta sonu boyunca cok iyiydi. Hatta sıralama turlarında Red Bull Racing'in dahi onundeydik. Bu inanılmaz bir sonuc." "Yarışta geri kalanların en iyisi olduk, ama rakiplerimizin hatalarından faydalandığımız icin şanslıydık. Guclu ve başarılı bir hafta sonuydu. Arac en başından itibaren kusursuz şekilde calışıyordu. Bu da her zaman hayatı daha kolay hale getiriyor." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Grosjean, Avusturya'dan Umutlu