Red Bull'dan Max Verstappen, Avusturya GP hafta sonunda iyi bir performans gostermek istediklerini soylediler. Red Bull, bu yıl şimdiye kadar gercekleştirilen tum yarışlarda Max Verstappen'le ilk beşe girmeyi başardı ve Avusturya'da bunu surdurmek istiyor. Avusturyalı ekip, gecen yıl Mercedes suruculerinin yolda kaldığı yarışta Verstappen'le zafere ulaşmıştı. Hollandalı surucu, bu zaferden bir yıl sonra Spielberg'e donmekten son derece memnun olduğunu soyledi. "Ozellikle gecen yıl galibiyete ulaştıktan sonra Avusturya Grand Prix'sine donmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Red Bull aracıyla Red Bull Ring'de kazanmak cok ozeldi ve hem Avusturyalı hem de Hollandalı fanlar inanılmazdı." "Pistte nerede oturursanız olun, pisin butunuyle iyi bir goruntuye sahip oluyorsunuz ki, bence bu iyi bir şey cunku fanlar yarışı oldukca yakından takip edebiliyor. Bu da daha guzel bir atmosfer sağlıyor." "Tur cok kısa, fakat cok farklı viraj tipleri olduğu icin oldukca zorlu bir pist. Bundan oturu aracın dengesi konusunda dikkate alınması gereken cok fazla şey var. Aracı ayarlamak o kadar da kolay değil." "Elbette elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bu, takımın ev yarışı olduğu icin Avusturya'da olmak her zaman icin cok iyi." Pierre Gasly ise Fransa'daki zorlu hafta sonunun ardından Avusturya'ya geliyor. "Avusturya bu yıl arka arkaya yapılan ilk yarış olacak. Bu her zaman harika cunku yarışmayı cok seviyorum." "Taraftarlarla kendi evimizdeki yarışı sabırsızlıkla bekliyorum. Gecmişte bu pist bize uygundu ve şimdi mumkun olan en yuksek sonuc icin calışacağız." GUNLUK GAZETELER