Sergio Perez, sıralama turlarının yakın gececeğine inanıyor. Racing Point surucusu Sergio Perez, antrenman turlarında 1:05.964'luk derecesiyle 0.878 saniye geride 12. olurken, Racing Point diğer yarışlara kıyasla hafta sonuna daha iyi bir başlangıc yapmış oldu. Perez, antrenmanların ardından verdiği demecte gunun kendileri icin iyi gectiğini dile getirdi. "Olumlu bir gun olduğunu duşunuyorum. Bence iyiydi ve pek cok bilgi oğrendik. Pazar gunu pistin sıcak olmasını bekliyoruz ve yarın icin analiz edecek cok fazla şey var." "Yarın mumkun olan en iyi performansı sergilemek icin calışmaya devam etmeliyiz. Fakat pazar gunu pek cok fırsata sahip olabileceğimize inanıyorum. Lastikleri cok iyi anladık ve yarın icin hem bazı calışmalar hem de ayar yapmalıyız." "Cok yakın olacak, gercekten cok cok yakın bir mucadele var. Bu yuzden mumkun olan her şeyi bir araya getirmek zorundayız. Bence ucuncu bolum mumkun değil. Sadece elimizden geldiğince yakın olmalı ve sonucları maksimize etmeye calışmalıyız." "Yaklaştığımızı soyleyebilirim, ama kartlarımızda ucuncu bolum olduğuna inanmıyorum. Mumkun olduğunca yakın olmalıyız cunku buradaki yarışın yuksek pist sıcaklıklarıyla birlikte cok ilginc gececeğini duşunuyorum." "Gece ne kadar tur zamanı bulabileceğimize bakacağız." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Perez, yakın bir sıralama turu bekliyor