Felipe Massa, 4. sırada tamamladığı Monaco GP'nin ardından mutlu olduğunu ve araclarının oldukca rekabetci olduğunu soyledi. Massa "Bugunku performanstan oldukca mutluyum. Arac oldukca rekabetciydi: doğru yolda olduğumuz doğru ve umarım kısa sure icerisinde galibiyet mucadelesi vereceğiz." "Startta Vettel'in arkasında cok zaman kaybettim hata yaptığım icin Rosberg'e de gecildim. Ancak o andan sonra tekrar sıramı kazandım ve Kimi'yi de gecebilirdim." "2. pit stoplarda ondan sonra devam edeceğim 3 turda kendimi Button'un arkasında buldum ve bu fırsatı değerlendiremedim. Sert lastiklerle başlamak en iyi karardı: Brawn'lara gore hÂl aerodinamik olarak performans kaybediyoruz ancak şu anda en iyi 2. takım olduğumuzu iddia etmek icin erken." "2. hızlı takım olduğumuzu kanıtlamak icin bir kac yarış daha beklemeliyiz. Şu anda bunu soylemek zor, Red Bull bazen cok hızlı oluyor, bazen ise az." "Bu yuzden Turkiye'yi beklemeliyiz ve diğer yarışta nerede olacağımızı goreceğiz. " "Kesin olan şu ki, cok iyi calışıyoruz ve daha iyi sonucları kısa sure icerisinde goreceğimize eminim." dedi. TRF1.NET
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa "Kimi'yi Gecebilirdim Ancak Button'a Yakalandım" [Spor Timi]