Timo Glock, pilotu olduğu Toyota takımının Formula 1'deki geleceğinden kendisinin de endişe ettiğini soyledi. Takım yetkilileri, sezon başlangıcından once yaptıkları acıklamada, Koln merkezli takımın 2009'da kesin bir galibiyet elde edememesi halinde Toyota'nın Formula 1'deki geleceğinin tartışmalı hale geleceğini duyurmuştu. Bununla birlikte Toyota, FIA ile yaşanan anlaşmazlık konusunda FOTA birlikteliğine en sadık takımlar arasında yer alıyor. Tokyo'dan gelen bazı haberlere goreyse, ust makamlar Kasım ayındaki sezon finali Abu Dabi yarışının ardından Formula 1'e veda etmeyi planlıyor. "Bu tarz haberler kulağıma geliyor ve ne diyeceğimi bilemiyorum. Acıkcası, boyle bir durum benim işlerimi de direkt olarak etkiler. Ama bu tarz dedikodulardan etkilenmemek zoundayım” diyen 27 yaşındaki Alman pilot Timo Glock, Koln'de basılan Express gazetesine yaptığı acıklamada şunları kaydetti: "Bana gore Monako'daki başarısızlığımız bir kereye mahsustu. Cunku onceki yarışlarda gercekten son derece rekabetci bir seyir izlemiştik. Biliyoruz ki arac istediğimiz yolda ilerliyor." TurkiyeF1.Com