Ferrari takım patronu Mattia Binotto, 2020 icin Max Verstappen'le yarışmayacaklarını soylerken, mevcut iki pilotundan memnun olduklarını da dile getirdi. Gectiğimiz hafta sonu Max Verstappen'in sozleşmesinde performans maddesi olduğu ve şampiyonluk icin savaşamaması ya da sezon sonunda şampiyonada ilk uce girememesi halinde serbest kalabileceği iddia edilmişti. Hollandalı pilotun menajeri performans maddesini doğruladı ancak maddenin iceriği hakkında yorum yapmadı. Eğer Verstappen serbest kalırsa Mercedes veya Ferrari'ye gidebilir. Fakat Ferrari patronu Mattia Binotto, gelecek yıl icin Verstappen'le ilgilenmediğini soyledi. Sky Sports'a konuşan Binotto, 2020 icin Verstappen'le ilgilenip ilgilenmediği sorusuna, "Hayır, kesinlikle hayır. Sebastian'ın soylediklerini onaylıyorum. İki surucumuz var ve sozleşmeleri var. Bu yuzden durumdan memnunuz." "Gelecek yıl icin surucu kadromuz belli. Bunu değiştirmemiz icin hicbir sebep goremiyorum. Bu acıdan işler iyi gidiyor." yanıtını verdi. Mercedes'in patronu Toto Wolff da yorum yapmaktan kacındı. "Acıkcası Max'le konuşmadığımı soylemem gerekiyor. Her zamanki yaklaşımı kullanmak istiyorum. Onceki mevcut kadromuzu değerlendiriyoruz. Başkalarıyla konuşmadan once suruculerimizle onların ne duşukluklerin tartışıyoruz." "Formula 1'de bizimle mucadele edecek genc yeteneklerimiz var. Esteban bunlardan birisi. Gecen yıl yapboz ona uygun değildi. Onumuzdeki aylarda bunu tekrar yapacağız." GUNLUK GAZETELER