Renault surucusu Daniel Ricciardo, Avusturya'daki puansız gecen yarış sonrası takımın şuandaki performansının hicbir anlam ifade etmediğini soyledi. Renault, Kanada ve Fransa'dan puan cıkarmayı başarsa da, RS19'un yukselen formu Red Bull Ring'de son buldu ve takım hafta sonunu puansız kapattı. Yarışı 12. sırada tamamlayan Ricciardo, kendileri icin zor bir hafta sonu olduğunu kabul etti ve Renault'nun Avusturya'da neden bu kadar zorlandığına dair gercekci bir cevabı olmadığını kabul etti. "Gercekten bu hafta bir şeyler bulabilmemizi umut ediyorum. Cunku durum şoyleydi; Fransa'da cok fazla ruzgar vardı ve ruzgar beni etkilemedi. Ama bugun aracta cok buyuk bir turbulans olduğunu hissediyorum. Aracın suruş şekli ve en yukse surati oldukca duşuktu." "Bu hafta sonu aracta bir şeylerin doğru olmadığını hissediyorum. Henuz ne olduğunu bilmiyoruz. Ama bir şeyler bulabileceğimize inanmak istiyorum, cunku şu anki form hicbir anlam ifade etmiyor." "Yanlış olan şeyin ne olduğunu bulup, sonrasında Silverstone'da gulumseyeceğimiz konusunda iyimser kalmaya devam ediyorum." GUNLUK GAZETELER