Robert Kubica, Williams'la kotu gecen Avusturya GP sonrası aracta hic yol tutuş olmadığını soyledi. Robert Kubica icin kotu gecen sezon Avusturya GP hafta sonunda da devam ederken, Polonyalı pilot hem sıralama turları hem de yarışı son sırada tamamladı. Sıralama turlarında takım arkadaşından ciddi şekilde yavaş kalan Kubica, yarışta yine son sıradaydı. Yarış sonrası gozler Kubica'ya cevrildi ve Polonyalı pilot şoyle konuştu: "Zor bir yarış oldu. Tempo yoktu. İlk turda birkac sıra kazandım fakat sonrasında aracın suruşu cok kotuydu." "Savunma yapmaya calıştım ama aracları arkamda tutmak gercekten zordu. Genel anlamda yol tutuş yoktu. Bu sıcak şartlarda cok fazla aşırı ısınma vardı ve lastikler cok fazla zorlanıyordu." Kubica'nın bu performansı sonrası geleceği belirsizleşti ve kendisine ne yapacağı soruldu. Kubica, "Bunun hakkında konuşmak icin henuz cok erken. Bu sezon 12 yarış daha var." derken, gazeteci koltuğunu kalan yarışlarda koruyamayabileceğini soylemesi uzerine, "Soyle bana. Neden sezonu bitiremeyim ki? Bu aptalca bir soru, aptalca bir cevap." dedi. Kubica aracta hic yol tutuş olmadığını yineledi. "Denemiyorumuşum gibi bir şey değil. Her şeyi deniyorum. Denediğim zaman da lastikler bitiyor. Silverstone'da yeni bir şey yoksa yine aynı durum olacak. Tutuş yok. Takım arkadaşından bir saniye yavaş şekilde suruş yapmak eğlenceli değil." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica: Aracta yol tutuş yok