Antonio Giovinazzi, F1'deki ilk puanını aldığı icin mutlu olduğunu soyledi. Antonio Giovinazzi, şimdiye kadar katıldığı hicbir yarışta puan alamamıştı ve uzerindeki baskı her gecen yarış artıyordu. Buna rağmen performansını surekli olarak arttıran İtalyan surucu, ilk puanını Avusturya'da onuncu olarak aldı. Yarış sonunda konuşan Giovinazzi, "Nihayet ilk puanımızı aldık ve iyi bir yarış gecirdik. Durum Kimi'yle benzerdi. Perez tum yarış boyunca arkamdaydı ve bana cok fazla baskı yaptı. Ama bu puanı gercekten cok istedim. Bu yuzden de %100'umu verdim ve performansımdan gercekten cok mutluydum. Silverstone'a yeni bir guncellemeyle gidiyoruz ve umarım bir adım daha atabiliriz. Bu sayede McLaren uzerindeki baskıyı devam ettirebiliriz." "Hedefim her yarış gelişmek ve bunun kolay olmayacağını biliyordum cunku iki yıl boyunca yarışmadım. Ama şimdi kaydettiğim ilerlemeden gercekten cok mutluyum." "Nihayet sezonun ilk puanlarını aldım ve aractan memnundum. İki aracla birden ilk ona girdiğimiz icin mutlu olmalıyız. McLaren şimdiye kadar bizden daha gucluydu, ama evet Silverstone icin yeni bir guncelleme yapacağız. Boylece bir adım daha atabiliriz." "Yarışta Kimi ile cok yakındık. Elde ettiğimiz sonuctan cok mutluyum. Kimi'ye baskı yapmaktan gercekten cok memnundum. Hafta sonunun pozitif olması gerektiğini duşunuyorum. İki aracla da ucuncu bolume kalıp, ilk onda yer aldık ve gercekten mutlu olabiliriz." "Baskı altındaydı ama bu baskı sizden geliyordu! Her yarış hafta sonu 'ilk puanını ne zaman alacak?' deniliyordu ve işte aldık. Rahatladım cunku her yarış gelişiyorum ve şimdi puan almayı başardım. Her yarış burada olmalıyız." "Bu en iyi yarışımdı, en tutarlısıydı. Sadece başlangıc mukemmel değildi ama yarış hızım Kimi ve diğer araclarla benzerdi. Bence sadece Mclaren bizden daha hızlıydı." "Cok mutluyum. Nihayet ilk puanımı aldım ama asıl olumlu olan şey iki aracla birden ilk ona girmekti." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- İlk puanını alan Giovinazzi cok mutlu