Marcus Ericsson, Formula 1 gridine donmek icin acelesi olmadığını soyledi. İsvecli surucu, gecen senenin sonunda Sauber’deki koltuğunu kaybetmiş, ancak Alfa Romeo olarak ismi değişen takımda yedek surucu rolunu ustlenmişti. Ericsson daha sonra Avusturya GP sonrasında takımla birlikte lastik testi yapmıştı. Ancak 28 yaşındaki surucu bu sezon IndyCar’da yarışıyor ve 2020’de Amerika’da kalmak istediğini soyluyor. “Şu an icin Amerika’da devam etmek istiyorum.” “İyi bir zaman geciriyorum ve IndyCar aracını kullanmanın karmaşıklığını anlamaya başladım.” “Daha fazla tecrubeyle neler yapabileceğimi gormek istiyorum. Bu yuzden 2020 icin de orada kalmak icin bir sozleşme imzalamak istiyorum. Ondan sonra, kapıyı asla kapalı tutmam.” Ericsson, daha once, bir IndyCar aracının F1 aracı ile rekabet edemeyeceğini ancak yarış acısından Amerikan serisinin daha iyi olduğunu soylemişti. “Her yarışta onlerde savaşma şansım olduğunu biliyorum.” “Elbette zor, cunku bircok iyi surucu var ancak en azından hicbir şansım olmadığı hissine kapılmıyorum.” “F1’deyken, aynı hissi bir seferden fazla hissettiğimi duşunmuyorum.” İnternet Haber