BMW, Yeni Paket İle Gelişim Gosterdiğine Emin
Spor Haberleri0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- BMW, Yeni Paket İle Gelişim Gosterdiğine Emin
-
17-10-2019, 14:43:10BMW Sauber Teknik Patronu Willy Rampf, takımının yeni aerodinamik ve mekanik paketi ile gelişim gosterdiğini soyledi. Ancak Rampf her şeye rağmen temkinli konuştu ve asıl performansın sıralamalarda goruneceğini soyledi. Rampf "Barcelona'da yeni bir aerodinamik paket ile geldik. Bugunku asıl hedef temel bir ayarı bulmaktı. Aero verilerinin ilk izlenimi gelişim gosterdiğimizi işaret ediyor." "Artık rakiplerimize oranla gercekten ne kadar hızlı olduğumuzu gormek icin sıralamaları bekliyoruz." dedi. BMW SAuber pilotları 16 ve 17. sırada yer aldılar ve Heidfeld fren sorunu yaşadı. Heidfeld "Ne yazıkki ilk antrenmanlarda bir kac kez sorun yaşayınca pist ustu zamanı kaybettim. Sadece seansın sonunda programı duzgun bir şekilde uygulayabildim." "Bu kotu cunku boylesine yeni bir paket ile arcı KERS'siz kullanmak kotuydu, pist ustu zamanı cok onemliydi." "Sabah cok az yol kat ettiğimizi dikkate alırsak aracı 2. seansa hazırlamada cok iyi gelişim kaydettik ve gelişime yer olduğunu duşunuyorum." dedi. Kubica "Bugun ozel bir cumaydı cunku aracta bir cok yeni aerodinamik parca vardı. Setuplar uzerinde cok fazla zaman harcadık ve cok şey denedik. Artık verileri analiz edip aracın potansiyelini kullanmada maksimuma ulaşmalıyız." "Buna ek olarak her cuma olduğu gibi iki farklı lastiği karşılaştırdık ancak kısa sure icerisinde yumuşak lastiklerin daha iyi performans sağladığını gorduk." dedi. TRF1.NET __________________