Jenson Button, sabahki antrenmanlarda en hızlı isim olmasına rağmen İspanya'da yapılan 2. antrenmanların ardından aracının kontrolunden memnun olmadığını soyledi. Button "Sıralamalar ve yarış onemli olanlar. Bugun en hızlı olmak onemli değildi. Umarım gece gelişim gosteririz, bunu yapacağımızı biliyorum cunku hangi yonden gideceğimizi biliyoruz." "Henuz istediğimiz seviyede değiliz ve şu anda aracımdan tam memnun değilim." dedi. Button, tum takımların yeni parcalar getirmesine rağmen asıl rakiplerinin Red Bull ve Toyota olacağını duşunuyor. Button "Ferrari sabah iyiydi ve tam olarak bilmiyorum. Oyun oynuyor olabilirler. Bir cok kişi cuma gunu bunu yapar. Bu yuzden bekleyip gorelim. Biz kendi programımızı uyhguluyoruz." "Eğer bazı aracların istikrarına bakarsanız Toyota ve Red Bull'ların rekabetci olduklarını gorursunuz. Diğerlerine cok fazla odaklanmadım ancak bu gece verilere bakacağım." dedi. Button ilk 4 yarış sonucundan memnun olsa da artık sıradaki yarışlara odaklanıyor. Button "İlk yarışlardan oldukca memnun olduğum acık. 4 yarıştan 3'unu kazandım ve kuru yarışları da kazandım. Bu oldukca harika. Ancak ben her zaman sıradaki yarışa bakarım ve şu anda da durum boyle. Sıradakine odaklanmalıyız ve bu Barcelona'da yapılacak." dedi. TRF1.NET __________________