Robert Kubica, İspanya'nın ardından Turkiye'de gelecek buyuk gelişim paketine umutlarını bağladı. BMW Sauber İstanbul'da guncellenmiş KERS, yeni cift katmanlı difuzor ve bazı yeni parcaları kullanacak. Kubica "Eğer sıralama performansına ve trafikte olduğum zamanlara bakarsak performansımız İspanya'da onceki yarışlara gore daha iyiydi. Bu yuzden gelişim gosterdik. Umduğumuz kadar buyuk olmadı ancak yine de gelişim vardı." "Umarım Turkiye'de en az Barcelona'daki kadar ya da daha iyi gelişim gosterebiliriz. Ancak ne kadar buyuk adım olacağını ya da diğerlerinin ne kadar gelişim gostereceklerini bilmiyorum." "Barcelona'da herkes gelişti. Grid biraz karıştı ancak genel olarak farklar benzerdi. Bu yuzden calışmayı surdurmeli ve Turkiye'de buyuk adım atmaya calışmalıyız." dedi. Kubica, BMW Sauber'in gecen seneki gelişimi erken bırakıp bu seneye odaklanmasından uzgun olmadığını soyledi. Kubica "Pilot olarak bu tur şeylere hazır olmalısınız.Bu sene daha iyi durumda olacağımızı umuyordum ancak kış testlerinde ilk aldığımız bilgiler umduğumuz kadar iyi olamayabileceğimiz yonundeydi." "Yeni kurallar ile yeni bir Formula 1'e başladık. Gelişim icin fırsatlar daha buyuktu ve bu oldu. Bazı takımlar gelişimde zorlanırken, bazıları cift katmanlı difuzoru direkt kullandı ve kullanmayanlar her yarış geriye duştuler." "Eğer 1 sn hızlı olup her yarış 0.2 sn yavaşlasaydık yine de birinci olabilirdik ancak 5. ya da 6. sıradayken boylesine rekabetci bir ortamda beklediğimizden daha geriye duştuk." dedi. TRF1.NET
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica, Turkiye'deki Gelişimi Dort Gozle Bekliyor [Spor Timi]