Felipe Massa, bugunku antrenmanlarda iyi sonuc elde etmelerine rağmen yine de hafta sonunun geri kalanı icin temkinli. Massa "Barcelona'dan bu yana gelişim olup olmadığını soylemek zor ancak biz onde mucadele edenler arasındayız ve bu iyiye işaret." "Bugun gunun başlangıcından itibaren herşey yolunda gitti. Bugun gorduklerimize gore aracımız hızlı ve performans olarak istikrarlı. Gecmişte bu pist icin istekli değildim ancak son zamanlarda bu değişti." "Gecen sene pole pozisyonunu aldım ve arac icerisinde rahattım. Yumuşak lastik acıkcası daha hızlı ancak 10 tur sonra bozulmaya başlıyor." "Ancak pist koşullarının bugunden cumartesiye kadar cok değiştiğini unutmamalıyız bu yuzden bugunku sonuclar neler olacağını yansıtmıyor." dedi. Kimi Raikkonen "Bugun antrenmanların ilk gununde normal calışmalarımızı yaptık. Bridgestone'un getirdiği 2 farklı lastiği değerlendirdik ve en iyi ayarları bulmaya calıştık." "Aracın makul seviyede iyi kontrol edildiğini soyleyebilirim: geliştirebileceğimiz bir kac alan daha var ancak bugun yaptıklarımızdan eminim." "Burada suruş oldukca mucadeleci ancak pazar gunku yarış gecişin neredeyse imkansız olması ile sıkıcı olabilir ve yavaş bir aracın arkasında kalırsanız pit stoplar dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok." dedi. TRF1.NET