Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel Ferrari'den ayrılsa dahi kendisinin onun yerine gecme şansının olmadığını soyledi. Gectiğimiz gunlerde cıkan haberlerde, Vettel'in Ferrari'den ayrılması halinde Ferrari'nin Valtteri Bottas ya da Ricciardo ile anlaşabileceği iddia edilmişti. Bu iddiaların sorulması uzerine Ricciardo, mevcut takımı Renault ile olan anlaşması nedeniyle boyle bir ihtimalin soz konusu olmadığını soyledi. Auto Week'e konuşan Ricciardo, "Durust olmalıyım ki son 3 - 4 senedir surekli bu tur haberleri goruyorum." "Bunlar benim icin yeni şeyler değil. Bir anlaşmam var. 2020 sonunda bitecek olan katı bir anlaşmam var. Bu acıdan iki sene doluyum." "Seb bu sene sonunda ayrılsa bile, bu kendi kararı olacak, ben o goruşmelerde olmayacağım." dedi. Renault'da ilk senesini geciren Ricciardo, ilk 9 yarışın ardından pilotlar şampiyonasında 10. sırada yer alıyor. Gecen seneyi 4. sırada tamamlayan Renault, bu sene ilk 3'le farkı kapatmayı planlıyordu ancak Renault 4. sıradaki yerini dahi korumakta zorlandı. Ricciardo, "Bu sene yapmamız gereken cok şey var. Avusturya ruzgar bizim icin terse dondu cunku Monaco, Kanada ve Fransa'da iyi donem gecirmiştik." "Ancak Avusturya'da olmamız gerektiği gibi performans sergilediğimizi duşunmuyoruz." "Bu hafta muhendislerle telefonda konuştum. Neler olduğunu bulmaya calışıyorlar. Silverstone'da daha iyi olmalıyız. Neler olduğunu biraz anlamış durumdayız." dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Ricciardo: Vettel'in yerine Ferrari'ye gecme şansım yok