Kimi Raikkonen, Alfa Romeo'nun Silverstone'da guclu olmasını bekliyor. Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 runs wide Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Alfa Romeo pilotları, Avusturya'da gercekleştirilen yarışta iyi bir performans gosterdiler ve her iki surucu de ilk ona girmeyi başardı. Silverstone'da gercekleştirilecek yarışta Alfa Romeo'nun nasıl bir performans ortaya koyacağı merak edilirken, Raikkonen iyi bir hafta sonu gecirmelerini bekliyor. Fin pilot, "Silverstone'a geri donmek harika. Bu ozellikle hızlı virajlarıyla suruş yapmanın oldukca ilginc olduğu tarihi bir pist." "Takım son yarışlarda ilerleme kaydetmeyi başardı. İngiltere'de iyi performans gostermeliyiz. Bunun icin her şeyi mukemmel şekilde yapmamız gerekiyor cunku takımlar arasındaki farklar cok az." Antonio Giovinazzi ise hedefinin puan olduğunu soyledi. "Avusturya'da puan kazanmayı başardım fakat daha fazlasını yapabiliriz. Takım oldukca rekabetci, aracın potansiyelini ortaya koyabildik ki, bu bizi iyimser kılıyor." "Silverstone'daki pist aracımıza uyuyor. Yine puan icin savaşabileceğimize eminim. İlk onda bitirmenin ne demek olduğunu hissedebiliyorum ve puan kazanmaya devam etmek istiyorum." "Bir dahaki sefere bunu başardığımda sacımın bir kısmını kaybetmeyeceğim!" İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Raikkonen: Silverstone'da iyi olmalıyız