Lando Norris, sozleşmesi konusunda hicbir endişesi olmadığını soyledi. Lando Norris, McLaren MCL34, leads Max Verstappen, Red Bull Racing RB15 Lando Norris, McLaren Lando Norris, McLaren MCL34 Lando Norris, McLaren McLaren, Britanya GP oncesinde yaptığı surpriz acıklamayla birlikte Lando Norris ve Carlos Sainz'ın 2020 yılında da takımda kalacağını duyurdu. Bu sezon McLaren'da yarışmaya başlayan Norris, ilk yarışlarda inişli cıkışlı bir grafik cizse de genel olarak performansı buyuk takdir topladı. Sadece dokuz yarış sonra sozleşmesi uzatılan Norris, mevcut durumdan memnun olduğunu soyledi. Norris, "Bunun olmasını beklemiyordum. Hicbir şey beklemiyordum. Her şeyin nasıl gittiğini gormek istedim ama sonunda tum bunlar umut ettiğimden daha iyi gitti." "Ortaya koyduğum performanstan memnunum fakat istediğim yere gelmek icin ne yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorum." "Sozleşmem hakkında pek fazla duşunmedim. Artık takımda kalacağımı bilmem harika bir şey. Fakat bu konuda kesinlikle endişeli değildim. Hicbir konuda endişeli değildim." "Gelecekte daha iyi suruş yapmak icin guvene ihtiyac duyduğumu soyleyemem." "Sadece en sevdiğim şeyi yapıyordum. Zevk alıyorum. Kendime 'Gelecek yıl burada kalacak mıyım?' diye sormadım. Oyle bir şey yok." dedi. İnternet Haber