Valentino Rossi, bu sene yaşadığı sorunların yaşıyla alakası olmadığını, gecen sene 2. olduğu Sachsenring yarışında da yaşlı olduğunu ancak iyi sonuclar alabildiğini soyledi. Rossi bu sene, gecen sene 2. olduğu Sachsenring'de ancak cok gerilerde 8. olabildi. Takım arkadaşı Maverick Vinales ise yarışı kazanan Marc Marquez'in arkasında 2. oldu. Sachsenring'den onceki 3 yarışı tamamlayamayan Rossi, aldığı sekizinciliğe rağmen suruculer şampiyonasında 6. sıraya gerilemekten kurtulamadı. Gecen seneye gore Sachsenring yarışını 20 sn daha yavaş tamamlayan Rossi, sorunların yaşıyla alakalı olduğunu duşunmuyor. Rossi, "Artık yaşlı olduğum doğru tabii ki ancak sorun şu ki gecen sene de yaşlıydım. 5 sene once de yaşlı olduğum soyleniyordu." "Ancak durust olmam lazım, zihnimde pes etmiş ya da yarış hafta sonuna gelirken motivasyonum kaybetmiş değilim." "Bu yuzden, gecen seneye kıyasla 20 sn daha yavaş olmamın bir nedeni yok. Durumu iyileştirebileceğimizi duşunuyorum." "Ancak şu an icin zor durumdayız cunku bu hafta sonundan cok şey bekliyordum. Gecen sene burada iyiydim. Assen'de de iyi performans gosteriyorduk. Bu yuzden guclu olmayı umuyorduk ancak gercekte oyle olmadı." dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Rossi, yaşadığı sorunların yaşıyla alakalı olduğunu duşunmuyor