Haas Formula 1 takım patronu Gunther Steiner, isim sponsorluğu anlaşmasının fesh edildiği yonundeki acıklamaya rağmen, Britanya GP hafta sonunda Rich Energy logolarıyla yarışmaya devam edeceklerini duyurdu. Haas, 2019 yılı oncesinde cok az bilinen İngiliz enerji iceceği şirketiyle anlaşma imzaladı ve Rich Energy, bu surecte sosyal medyan yaptığı cesur acıklamalarla dikkat cekti. Bu hafta sonu Silverstone yarışı oncesinde Twitter hesabı uzerinden bir acıklama yayınlayan Rich Energy, "duşuk performansından" oturu Haas'la olan sponsorluk anlaşmasını iptal ettiğini acıkladı. Perşembe gunu Silverstone'da konuşan Haas takım patronu Gunther Steiner, cok fazla ayrıntı vermek istemediğini ve Rich Energy'nin acıklamasının surpriz olduğunu soyledi. Bununla birlikte Steiner, garajın ve aracın ustundeki Rich Energy logolarını tutmaya devam edeceklerini soyledi. Motorsport'a konuşan Steiner, "Size daha fazla şey anlatmak elbette istiyorum, fakat buna saygı duymanızı bekliyorum. Kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum, fakat bunun hakkında hicbir şey soyleyemem." "Bu hafta sonu logolar aracta olacak. Geri kalan surecte ne yapacağımızı gormek ve ilerlemek icin cozum bulmalıyız." "Ticari anlaşmalar bu konu hakkında konuşmam izin vermiyor ve daha fazla karmaya yaratmak istemiyorum." "Size soyleyebileceğim tek şey, bu beni uzmedi. Gelecek hafta bununla baş etmem gerekiyor ve bunu yapacağım." dedi. Steiner, bu yılki zorlu performans ve Rich Energy haberlerine rağmen yollarına devam edeceklerini ve bu hafta sonu mumkun olan en iyi performansı sergilemeye calışacaklarını soyledi. "Bu olmadan iyi olurdu, ama gece yatarken duşunduğum bir şey değil. Onemli olan aracı olması gereken yere goturmek ve bununla uğraşıyoruz. Odak noktamız bu. Onemli olan bu, fakat şu anda bu işin bir parcası ve bununla ilgilenmeliyiz. Hepimizin işinde daha cok sevdiğimiz ve daha az sevdiğimiz şeyler var." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Steiner: Haas, Silverstone'da Rich Energy logosuyla yarışacak