Red Bull Racing'in takım patronu Christian Horner, genc suruculeri Max Verstappen'i Lewis Hamilton gibi kopek sahibi olarak ya da mankenlerle goruntulenerek hayal edemediğini soyledi. Verstappen, son yıllarda Formula 1'in en populer pilotları arasına girdi. Hollandalı pilot şu ana kadar 6 yarış kazandı ve gunler gectikce Avrupa'daki taraftar kitlesini arttırıyor. Kendisiyle birlikte bircok Avrupa yarışını ziyaret eden bir suru Hollandalı taraftar var. Bu populariteye rağmen 21 yaşındaki surucu, cok sosyal bir isim değil. Horner, Verstappen'in 5 kez dunya şampiyonu olan Lewis Hamilton gibi medyatik bir isim olacağını duşunmuyor. Horner, "Max'i buldog kopeklerle ya da Instagram modelleriyle hayal edemiyorum. Onunla hic kopek gormedim ve onun bir kız arkadaşı var. Mutlu gorunuyorlar. Kız arkadaşı cok fazla one cıkmak istemiyor ancak Max de bu konularda utangac." "Gectiğimiz gunlerde ilk defa Spice Girls konserine gitti. O, pek gosterişi sevmeyen sıradan bir genc. Onun duşunce yapısında bir değişiklik yok." dedi. Gectiğimiz gunlerde yaptığı acıklamada Horner, daha onceden Daniel Ricciardo'nun golgesinde kalan Verstappen'in bu sene onun ayrılmasıyla cok değiştiğini soylemişti. Horner, Verstappen'i eski pilotları Sebastian Vettel'e benzetti. Horner, "Max, daha once calıştığım pilotlardan farklı. Ancak Sebastian Vettel ile benzerlikleri var. Bunu simulatorde calışırken kullanıyor. Muhendislerle cok calışmaktan cekinmiyor ve aractan maksimumu alabilmek icin tum bolumlerle iletişime geciyor." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Horner: "Verstappen'i kopekle ya da mankenlerle hayal edemiyorum"