Jarno Trulli: "Uzun mesafeli yarışların ardından Avrupa'ya geri donmek iyi oluyor, bu herkes icin işleri daha kolay bir hale getirecek. Sezonun ilk yarışları aracımızda potansiyel olduğunu gosterdi; Bahreyn'de sıralama birinciliği v yarışta en hızlı tur, bize buyuk cesaret veren iyi başarılardı. Barselona'da nasıl calışacağını goreceğiz ama şimdiye kadar olan guclu performanstan dolayı iyimser olmalıyız" "Sezon oncesinde Barselona'da test yaptık ama kabul etmeliyim ki bir kac aydır uzerinde surmediğin pistteki yarışa hazırlanmak normal olmuyor. Gecmişte yarıştan hemen once orada test yapardık, bu yuzden herşey oldukca tahmin edilebilir boyutta olurdu ama bu sefer farklı olabilir. Bu sezondan keyif alıyorum, cunku istikrarlı olarak onlerde mucadele ediyoruz, bu yuzden İspanya GP'yi dort gozle bekliyorum" Timo Glock: "Seneler boyunca gecirdiğim testlerde ve yarışların ardından Barselona, en iyi bildiğim pistlerden biri. İspanya GP'ye giderken kendimi iyimser hissediyorum. Şimdiye kadarki butun yarışlarda puanlar aldım, sadece başka iki pilot bunu yapabildi ve bunu bu haftasonu da devam ettirmeyi bekliyorum" "Ama Bahreyn'dekinden daha fazla puan almayı umuyorum. Potansiyeli herkes tarafından acıkca gorulebilen bir aracla ilk cizgiden başladığım yarışta sadece 7. olabilmek hayal kırıklığı yarattı. Bu, herkesin daha da zorlaması icin motive kaynağı oldu, cunku bazı harika sonuclar alınabileceğini gorebiliyoruz. Bu haftasonu aracımızda bir guncelleme olacak, bu yuzde umuyorum ki bubize bazı ilaveler katacak. Ama diğerlerinin de ne kadar geliştiğini gormek icin bekleyip gormemiz gerekiyor." John Howett, President: "Sezona başarılı bir giriş yaptık ama dahasını istediğimizden şuphe yok. İlk zaferimize yakın olduğumuzu hissediyoruz ve sezonun geriye kalanı icin acık hedefimiz de bu. Bahreyn'de bu hedefe yaklaşmıştık ama ilk sıradan başlayıp en hızlı tur atarak, tempumuzun iyi olduğunu gosterdik." "Kış doneminde harika iş cıkaran takıma teşekkurler, aracımız bu sezon şimdiye kadarki en hızlılardan biri ve bize ilave performans getirecek bazı guncellemelerimiz İspnaya'da yanımızda olacak. Butun sezon icin agresif bir gelişim programımız var, bu yuzden iyi durumda olacağımıza inanıyorum"
TRF1.NET