TRF1.N ET
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Caylak Buemi Yaptığı Başlangıctan Memnun
-
17-10-2019, 14:34:57Formula 1 2009 sezonunun tek caylak pilotu olan Sebastian Buemi şu ana kadar gosterdiği performanstan ve kazandığı puanlardan oldukca memnun. Buemi "Şuphesiz şu ana kadarki en iyi an ilk yarışım Melbourne'deydi: İlki cuma gunu piste ilk cıkışım ve ardından ilk yarışımda puan kazandığımı gosteren damalı bayrak sallanırken oldu. Cin de harikaydı, puan kazandım ve cumartesi gunu Q3'e kaldım. Şu ana kadarki deneyimlerinden gercekten keyif aldım ve tum takımın cok iyi calıştığını duşunuyorum. Bu sezonun geri kalanında sıkı calışmak icin istek ve guven sağlıyor." "Alışmam gereken en zor şey ise her şeyin hemen olup bitiyor olması. Eğer cok kucuk bir hata yaparsanız anında cezasını cekiyorsunuz: orneğin cumartesi gunu Q2'ye kalamazsanız pazar gunu cok zor zamanlar geciriyorsunuz. Bu sene herkesin performansı cok yakın bu yuzden herşeyin duzgun olması zorlaşıyor ancak burası F1. Şu anda herşeyin yolunda ilerlediğini soyleyebilirim." "Artık geliştirmeler ile İspanya GP'ye gidiyoruz ancak herkesin aracı yeni olacak, buna rağmen bu saatten sonra daha rekabetci olacağımızı duşunuyorum. Avrupa'ya donmek benim icin cok şeyi değiştirmiyor ancak bazı pistleri daha iyi biliyorum. Bu konuda iyimserim." dedi.