Renault Muhendislik Şefi Pat Symonds, takımlarının sezon başından bu yana sergilediği performansın kendilerini buyuk bir hayal kırıklığına uğrattığını soyledi. R29'un performansı beklenenin altında surerken Renault iki pilotuyla şimdiye dek yalnızca 5 puan elde edebilmiş durumda. Sezon oncesi beklentilerinin cok daha farklı olduğunu itiraf eden Symonds, şoyle konuştu: "Mukemmele ulaşmanın zor olduğunun ve cok calışacağımızın her zaman farkındaydık ancak Melbourne yarışının ardından anladık ki olması gerekenin cok altındayız. Bu bizim icin buyuk bir hayal kırıklığı oldu ama neyse ki daha sadece 4 yarış geride kaldı. Eksikleri telafi etmek adına onumuzde uzunca bir surec var." "Cin'de ortaya cıkardığımız cift katmanlı difuzor sistemini Brselona'da geliştirmek istiyoruz. İspanya'da daha farklı bir performans sergileyeceğimizi umuyorum. Yeni guncellemelerin de Barselona'da downforce'a, dolayısıyla performansa olumlu etki yapacağını tahmin ediyorum. Butun bunlara bakılacak olursa İspanya GP'de ileriye doğru buyuk bir adım atmış olacağız." TurkiyeF1.Com
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Renault buyuk bir hayal kırıklığı icinde