Felipe Massa, Jenson Button'un 4. galibiyetini almasının ardından şampiyonanluk şanslarının bittiğini soyledi. Massa "Şampiyonluk mu? Bunu duşunmuyorum. Gercekci olmalıyız. 5 yarışın 4'unu kazandılar." "Cok gelişim gostersek bile hÂl ondekilerden 0.3-0.4 sn gerideyiz ve onlar hÂl puan kazanıyorlar. Bu yuzden şampiyonluğu unutalım." dedi. Massa yine de takımının gelişiminden cesaret aldı. Massa "Q2'de 0.2 sn yavaştık. Sıralamalarda Q3'te 0.4 sn yavaştık cunku daha ağırdık. Genellikle yarışta da durum aynı oluyor. Yarışta 0.2 sn buyuk fark. Surekli bizden yavaş yavaş uzaklaştılar. Şu anda durum bu. Belki hala bir kac salise yavaşız." "Red Bull'u bilmiyorum cunku hep Vettel'in onundeydim bu yuzden onu tutup tutmadığı mı ya da onlar da onde mi bilmiyorum." "HÂl gelişmeye ihtiyacımız var ancak eğer şu anki aracı eski arac ile kıyaslarsak buyuk adım attık. Bu gercekten cesaret verici." dedi. Massa son bolumde yaşanan sorunun hesaplamadan değil yakıt ikmalindeki sorundan kaynaklandığını soyledi. Massa "Hesaplamada hata yapmadık. Makinede sorun yaşadık. Ancak sorunun insan kaynaklı mı yoksa makine kaynaklı mı olduğuna emin değilim. Sorunun ne olduğu konusunda analiz yapmalıyız. Cok sinirbozucuydu." "Tum hafta sonu mucadele veriyorsunuz ve sonra geri cekiliyorsunuz. Son bolumde zaten yakıt tasarrufu yapıyorduk ancak yetmedi ve Vettel'e izin verdim. Fernando'ya da pozisyon kaybettim ve neredeyse Nick de geciyordu. Oldukca sinir bozucuydu." dedi. TRF1.NET