Robert Kubica, Williams'ın Silverstone'a getirdiği yeni guncellemelerinin calışmasını umut ettiğini soyledi. Williams, bu yıl şimdiye kadar beklentilerin altında kaldı ve durumu tersine cevirebilmek adına yeni guncellemeler hazırlıyor. Bu kapsamda bu hafta sonu yapılacak Britanya GP'ye yeni bir guncelleme paketi getirdiler ve Robert Kubica, bu paketin aracın gelişimine yardımcı olmasını umut ediyor. "Bu hafta sonu bazı yeni parcalarımız var. Umarım gelişebilir ve ileriye doğru buyuk bir adım atabiliriz. Planımıza yonelik ilk adım bu." "İnanılmaz olmayacağını kabul ediyorum, fakat etkisinin tam olarak beklediğimiz gibi olması cok onemli. Bu sayede bir sonraki guncellemelerin ilerlememize izin vereceğine dair onemli bir guvene sahip olacağız." "Sonunda aracımızda yeni parcalar olduğunu gormek guzel. Umarım bu devam edecek ve sezon boyunca, F1 icin cok onemli olan downforce artışı sağlayabileceğiz." "Tum takımlar ilerleme kaydediyor, her yarışta gelişiyorlar. Ama bizim icin her şey daha yeni yeni başlıyor." "Hızlı ve buyuk bir ilerleme beklememek gerekiyor. Ama yeni parcaların hesapladığımız gibi calışması bizim icin gercekten cok onemli." "Bu bizim doğru yolda ilerlediğimizi acık şekilde ortaya koyacak." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica, Williams'ın yeni guncellemelerinin calışmasını umuyor