Charles Leclerc, Silverstone pistinin Ferrari'ye kıyasla Mercedes'e daha fazla uyduğunu soyledi. Charles Leclerc, Avusturya'da galibiyete cok yaklaşmıştı ancak bitime uc tur kala Max Verstappen'in kendisini gecmesine engel olamayınca ikinci sırada finiş gordu. Bu hafta sonu gercekleştirilecek Silverstone yarışında Mercedes ve Ferrari arasındaki savaşın nasıl gececeği merak edilirken, Leclerc'e gore pist Alman takıma daha fazla uyuyacak. "Avusturya oncesinde iyimser olmamız icin sebeplerimiz vardı. Mesela Paul Ricard'da Mercedes cok hızlıydı, ancak yarış hızımız umut vericiydi. Montreal'de biz de cok gucluyduk. Bence ilerleme kaydetmeyi başardık. Ama bu hafta sonu Mercedes, Avusturya'da olandan daha guclu olacak. Bizim icin daha zor bir hafta sonu olacak. Pazar gunu iyi bir sonuc elde etmek icin elimizden gelenin en iyisini yapacağız." "Avusturya'daki hızımız iyiydi. Sıralamalarda cok hızlıydık. Fakat pistin ozellikleri aracımızın ozelliklerine daha uygundu. Bu guclu yanlarından biriydi. Bu yuzden calışmaya devam etmeli ve hızımızı arttırmaya calışmalıyız." "Son yarışlarda kendi işime, ozellikle de daha once sorun yaşadığım sıralama performansına odaklandım. Gelişmeyi başardım ve genel olarak her şey sorunsuz gecti. İlerleme kaydetmeyi başardım fakat calışmaya devam etmeliyim. Sebastian'ın cok guclu bir surucu olduğuna hic şuphe yok." "Silverstone zor olacak cunku pistin Ferrari'ye kıyasla Mercedes'e daha fazla uyduğunu duşunuyorum ama guc dengesini değiştirmeye calışacağız. Kolay olmayacak." GUNLUK GAZETELER