Kimi Raikkonen, cuma gununun ardından Alfa Romeo'nun gelişebilmek adına yapması gereken cok fazla iş olduğunu soyledi. Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 yolda kalıyor Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 yolda kalıyor Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 yolda kalıyor Kimi Raikonen ilk seansta motor sorunu yaşarken, ikinci seansta 33 tur attı ve 1:28.126 ile 13. sırada yer aldı. Gunun ardından konuşan Fin pilot, aracta geliştirebilecekleri yerler olduğunu soyledi. "İlk seanstaki sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Guc unitesiyle ilgili bir şeydi. Şu anda hicbirimizin bu konuda bir şey bildiğini sanmıyorum." "Farklı bir motorla değiştirdiler ve motoru Maranello'ya geri gonderecekler. Sonrasında ne olduğuna bakacaklar. Belki tekrar calıştırılır... Bilemiyorum." "Gun hakkında konuşmak gerekirse, sabah oldukca zordu. Zaten burası kolay bir pist değil. Elbette yapılması gereken cok fazla iş var. Ama şimdi tum verilere bakmalıyız ve aracı daha hızlı hale getirmek icin calışmalıyız." "Bunun icin yeterli vaktimiz var. Cozmemiz gereken bazı sorunlar olduğunu duşunuyorum ama yapılan son calışmalarla biraz daha iyi hissediyordum." Antonio Giovinazzi ise kendisi icin hic de kolay bir gun olmadığını soyledi. "Pist oldukca iyi, gecen yıla gore daha az tumsek var. Sadece altıncı virajda fren yaparken geliştirebilecekleri bir yer var. Bunun dışında her şey iyiydi. Genel anlamda iyi bir gun oldu. Yumuşak lastiklerle iyi bir tur atamadım. Bu gece her şeyi kontrol etmemiz gerekiyor." "Orta grup cok yakın olacak. Yarın aracı en iyi hale getirdiğimizden ve iyi bir sonuc aldığımızdan emin olmalıyız." "Bugun ruzgarlıydı, sanırım oğleden sonra cok ruzgar vardı. Turdan tura yon değiştiriyordu. Gercekten cok zordu." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Raikkonen: Yapmamız gereken cok fazla iş var