Lando Norris, Formula 1'e adım atmasına rağmen babasının hic de zengin olmadığını soyledi. McLaren surucusu bu yıl şimdiye kadar etkileyici bir performans ortaya koydu ve 2020 McLaren anlaşmasını kapmayı başardı. Auto Bild’e konuşan McLaren takımının yeni patronu Andreas Seidl, “Lando inanılmaz derecede hızlı, kısa zamanda Formula 1’in hızına ayak uydurmayı başardı.” dedi. 19 yaşındaki Norris, gectiğimiz senelerde Avrupa F3 şampiyonluğu ve Formula 2’deki ikinciliği de dahil olmak uzere, yarış kariyerini şekillendiren pek cok başarıya imza attı. Ancak Norris, bazılarının aklında ‘paralı pilot’ olarak kalmış durumda. Gercekten de, Lando’nun babası Adam Norris, emekli maaşları tavsiye şirketini sattıktan ve yaklaşık 250 milyon dolarlık bir servet biriktirdikten sonra 36 yaşında emekli oldu. Kimileri, daha sadece F3’te yarışırken bile Norris’in ozel fizyoterapistlerin ve şeflerin desteğini alıyordu. Lando Norris, “Bunun hakkında konuşmak istemiyorum, Lance Stroll’un babasına kıyasla benim babam zengin olmanın yakınından bile gecemez.” dedi. Racing Point surucusu Lance Stroll’un babası, aynı zamanda takımın da sahibi olan Lawrence Stroll, Forbes’un kayıtlarına gore 2.6 milyar dolar net servete sahip. Norris, partilerle ve alkol almakla ilgilenmediğini ve disiplinli olarak Formula 1’deki şansını en iyi şekilde kullanmak istediğini soyledi. “Başarısız olduğum icin kendimi suclamak istemiyorum.” GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris: Babam zengin değil!