Carlos Sainz, McLaren'ın getirdiği yeni parcaları Lando Norris'in aldığını ve bunların calıştığını soyledi. McLaren son yarışlarda olduğu gibi Britanya'ya da yeni bir guncelleme paketi getirdi ve bu paketi cuma gunu Lando Norris kullandı. Britanyalı surucu iki Red Bull surucusunun arasına girip altıncı olurken, Carlos Sainz sekizinci sırada yer aldı. Sainz, Norris'in kendisinden farklı aracla suruş yaptığını soyledi. "Takım icin iyi bir gun. İlk ona girdiğimiz bir başka cuma gunuydu ve bu her zaman icin cesaret vericidir. Fabrikadaki cocuklar cok calıştı ve birkac guncelleme getirdiler, duzgun calışıyor gibi gorunuyorlar. Yarın guclu bir performans gosterebilmek icin topladığımız verileri dikkatlice izlemeliyiz." "Bugun ozellikle Lando'nun aracında pek cok değişik yaptık. Gorunuşe bakılırsa calışıyorlar ve birkac ondalık bulmamızı sağlıyor. Bu her zaman icin guzeldir. Umarım bu değişiklikleri cumartesi gunu kullanabilirim ve iyi bir sonuc icin bunlarla mucadele edebilirim." "Silverstone buyuk oranda guc unitesine bağı. Tam gaz gittiğiniz cok sayıda yuksek hızlı viraj var ve bu hem kendinize hem de araca guven gerektiren bir şey." Norris ise Red Bull'la mucadele etmenin harika olacağını duşunuyor. "Silverstone pistini Formula 1 aracının direksiyonunda test etmek harika, MCL34 cok iyiydi! Burada pek cok İngiliz taraftar var ve bunu gormek harika." "Bugun altıncı en iyi zamanı yapmayı başardım ama bu sadece cuma gunu. Bugun Red Bull Racing suruculerinin arasına girmeyi başardım ama saf hız acısından bakarsak daha hızlılar. Ayrıca sıralamalarda hep daha fazlasını eklemeyi başarıyorlar. Cumartesi gunu onlarla birlikte olup olamayacağımızı bilmiyorum." "Red Bull Racing'in onune gecebilirsek bu harika olur, ama gecemezsek de felaket değil. İlerlemek icin her turlu cabayı gosteriyor. Şimdi neler olacağını goreceğiz." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sainz: Norris'in aracındaki yeni parcalar calışıyor gibi gorunuyor