Kevin Magnussen, sıralama turlarında ilk bolumde elenmesinin ardından aracın dengesinin sıralama turlarında değiştiğini soyledi. Haas icin zorlu sezon Silverstone'da devam etti ve hem Kevin Magnussen hem de Romain Grosjean geride kaldı. Sıralama turlarındaki son denemesinde hata yapan Magnussen 16. odu ve sıralama turlarına henuz ilk bolumde veda etti. Magnussen seans sonrası verdiği demecte aracın davranışlarının sıralama turlarında buyuk oranda değiştiğini soyledi. "Ucuncu antrenman seansında her şey yolundaydı. Aracın davranışlarından memnundum. Duzluklerde biraz vakit kaybediyorduk ama iyimserdim." "İyi bir zaman turu kaydedeceğimi ve orta grubun onundeki takımlarla mucadele edebileceğimi duşunuyordum." "Ancak aracın davranışları sıralama turlarında değişti ve on lastiklerde neredeyse hic cekiş yoktu. Hicbir şeyi değiştiremezdim." "Bunun neden olduğunu anlamamız gerekiyor. Yarın yarışta pozisyonları geri kazanma fırsatımız olacak. Ama şimdi sıralama turları sonucları beni gercekten cok uzuyor." GUNLUK GAZETELER