Pierre Gasly, sıralama turlarında beşinci en hızlı zamanı yaptığı icin mutlu olduğunu soyledi. Pierre Gasly bu yıl şimdiye kadar hem sıralama turlarında hem de yarışta beklentilerin cok altında kaldı ve hafta başında artık Max Verstappen'in ayarlarıyla mucadele edeceği duyuruldu. Fransız surucu bu hafta sonu şimdiye kadar cok gucluydu ve sıralama turlarında takım arkadaşının gerisinde beşinci sırada yer aldı. Fransız pilot, elde ettiği sonuctan ve kaydettikleri gelişimden oturu mutlu olduğunu soyledi. "Tum hafta sonu boyunca oldukca iyi bir iş yaptığımızı duşunuyorum. Buraya geldiğimizde pek cok değişiklik yapmıştık ve iyileşmemiz gerektiğini biliyorduk. Bu yuzden şimdi işler doğru yone gidiyor gibi gorunuyor." "Neler olduğunu soylemem, zaman gerektiren cok fazla şey var. Değişen cok fazla şey var. Ama mutluyum, antrenmanlarda iyi bir performans gostermeyi başardım, oldukca olumlu şeyler var." "Şimdi yarışa beşinci sıradan başlıyoruz. İşi bitirmek zorundayız. Ama genel olarak iyi bir hafta sonu gecirdiğimizi duşunuyorum." "Şimdi sıralama turlarını analiz etmemiz ve ardından yarışta neler yapabileceğimizi gormek icin gece analiz yapmalıyız." "Bir ya da iki pit stop arasında secim yapmanın hic de basit olmayacağını biliyorum. Orta lastiklerle başlayacağım ve mumkun olan pek cok secenek var. Şimdilik geleceğin nasıl olacağını bilmiyorum. Bunu yarın goreceğiz." Christian Horner da Pierre Gasly icin mutlu olduğunu soyledi. "Ferrari başlangıcta avantaj elde etmek istiyor, bunu gorebiliyoruz. Bu yarın her şeyi renklendirecek. Tek pit stop halinde aşınma olacak ve iki pit stop pek de guvenilir olmayacak. Bu secim onları cift pit stopa yonlendiriyor." "Yarışın nasıl olacağını yarın goreceğiz, Pierre icin oldukca mutluyum. İyi bir yarış cıkarabilmek adına iyi bir sıralama turları gecirdik" "Avusturya'nın ardından şimdi yaklaşımıma daha fazla guveniyor." GUNLUK GAZETELER