Massa Sorunlu Yarışın Ardından Uzgun
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa Sorunlu Yarışın Ardından Uzgun
-
17-10-2019, 14:25:47İlk uc yarışın ardından Bahreyn'de de puan kazanamayan Felipe Massa sorunlarla gecen felaket bir yarışın ardından uzgun. Ferrari pilotu yarışa sekizinci sırada başladı ve yarış bounca yaşadığı sorunlar sinsilesi nedeniyle ancak on dorduncu sırada finish gorebildi. Massa ilk virajda takım arkadaşı Kimi Raikkonen ile temas yaşadı ve on kanadına hasar vermesinin ardından pit stop yapmak zorunda kaldı. Bunun ardından telemetri sistemi calışmadı ve bunun yanında KERS sistemi arızalandı. Brezilyalı pilot sorunlarla dolu gunun ardından yapabileceği hicbir şeyi olmadığını kabul etti. Yarışın ardından BBC'ye konuşan Massa şunları soyledi: " Buyun yarış boyunca buyuk bir sorun yaşadım." " Pitteki cocuklar icin telemetri calışmıyordu ve KERS de hic iyi calışmıyordu. Bu yuzden start icin KERS'i kaybettim ve harika bir start alamadım, ilk virajda Rubens ve Kimi arasında kocaman bir sandvic olmuştum. " " Orada on kanadımı kaybettim. Fakat goremedim, yalnızca aracın davranışında buyuk bir farklılık olduğunu hissettim ve bu yuzden on kanadın kırıloış olabileceğini duşundum ve gercekten oyleydi." " On kanadı değiştirmek icin pit stop yaptım fakat pit yaptıktn iki tur sonra yarışım oldukca hasar aldı. Ardından trafiğin arkasında kaldım ve durust olmak gerekirse cok fazla bir şey yapamadım." TRF1.NET __________________