Jarno Trulli, Bahreyn'de 3. olmasının ardından Toyota'ya ilk F1 galibiyetini kazandıramadığı icin uzgun olduğunu soyledi. Trulli yarışa pole pozisyonundan başlamasına ve yarışın başlarında guclu olmalarına rağmen pitlerde geriye duştu ve yarışı 3. sırada tamamlayabildi. Trulli "Biraz uzgunum cunku Toyota icin ilk galibiyeti kazanmayı bekliyordum. Ne yazıkki startta bir pozisyon kaybettim. O andan sonra zor bir yarış oldu." "Takım arkadaşımı takip ediyordum, ondan daha uzun gidecektim ve 2. bolumde sert lastikler ile uzun sure kaldık. Gercekten cok fazla arac ile mucadele ediyordum. Hızlı değildim ancak sert lastikler ile rekabetciydim." dedi. Trulli ayrıca son bolumde yakın olmasına rağmen Vettel'i gecmesinin imkanı olmadığını soyledi. Trulli "Vettel son pitin ardından pozisyonunu aldı. O sert lastiklerdeydi ve ben yumuşaklardaydım ve onu zorluyordum cunku daha hızlıydım. Ancak gecme şansım yoktu." "Takıma teşekkur etmek istiyorum cunku cok iyi iş cıkardılar. Onumuzdeki yarışta da mucadele etmeyi umuyorum." dedi. TRF1.NET __________________