Jenson Button: " Bugun harika bir yarış oldu ve ben ondeyken guvenlik aracı olmadan ya da kırmızı ışıklar yanmadan damalı bayrağı gorduğum icin mutluyum! Sezonun ucuncu galibiyetine ulaşmak harika ve her iki şampiyonada da guclu bir şekilde lider durumda Avrupa'ya geri donuyoruz. Daha fazlasını dileyemezdim. Takım icin cok zor bir haftasonuydu bu da galibiyeti daha değerli kıldı, umduğumuz hıza sahip değildik." " İlk turumdan mutluydum. Cok cabuk bir şekilde Sebastian'ı gecmek zorunda olduğumu biliyordum ve ilk virajda dışarıdan gecmeyi başardım. İlk turda birkac kez Lewis'i gecme teşebbusunde bulundum ve neredeyse son turda başarıyordum. Duzlukte benden kurtulabileceğini biliyordum bu yuzden ilk virajda gecmeyi başardım. Orada bunu yapmak kolay değildi fakat ilk turda ucunculuk benim icin hayati onem taşıyordu. Mercedes Benz'e haftasonu icin teşekkur ediyoruz bize yalnızca guclu bir motor sağlamadı, takımımızla bir butun oldu. Formula 1'de başarılı olmanız icin butunleşmeniz gerekiyor ve bu takımda sahip olduğumuz bir şey." Rubens Barrichello: " Bugun bazı değerli puanlarla eve donduk fakat benim icin cok zor bir yarıştı. Piquet'in arkasında cok fazla zaman kaybettim, ilk pit stopum yarış planıyla karşılaştırınca gercekten uzucuydu. Uc pit stop stratejisi belirledik ve Hamilton'ın onunde yeralmak icin ardından ikinci pit stop icin biraz daha erken gelme kararı aldık." " Bu oğleden sonra cok sıcaktı ve sağ elimin olduğu bolum yanıyordu bu da benim icin işi cok zorlaştırdı. Jenson acısından şanslı bir gun gibi gorundu ve iyi bir iş cıkardı ve bugun takıma galibiyeti getirdi. Donuşumun yakın olacağını umuyorum!" Ross Brawn: " Jenson'dan arika bir performans ve bugunku galibiyeti mumkun kılan ilk turdaki hareketiydi. Aşırı sıcak koşularda mucadeleci bir haftasonu sergiledik. Sezon oncesi testlerinde sıcak koşullardaki test eksikliğimiz durumu daha da zorlaştırdı. Takımın burada Bahreyn'de izlediği yoldan gurur duyuyorum, birlikte calışıp sorunların ustesinden geldik ve bugun yarışta nasıl bir performans sergileyeceğiyle yuzleştik." " Ozellikle motor ortağımız Mercedes Benz'e teşekkur etmeliyiz ve bugun burada sezonun ucuncu galibiyetini almış olmaktan dolayı memnunuz. Ayrıca Brackley'deki fabrikada geliştirme paketi uzerinde cok fala calışan takıma teşekkur etme fırsatı bulacağım. Zahmetli ama abaşarılı bir sezon startının ardından eve donmek icin sabırsızlanıyoruz ve iki hafta sonra İspanya'da başlayacak oln Avrupa sezonuna odaklanmadan once takımla birlikte kutlama fırsatımız olacak. TRF1.NET __________________