Alonso, Hamilton İle Mucadelesini Bir Yonden Ozluyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Alonso, Hamilton İle Mucadelesini Bir Yonden Ozluyor
-
17-10-2019, 14:23:00Fernando Alonso, Lewis Hamilton'un gectiğimiz aylarda ortaya cıkan yalan skandalında gorduğu zararın yakın zamanda duzeleceğini soyledi. İkili 2007 sezonunda zor bir donem gecirmiş olsa da Alonso bugunku basın toplantısında Hamilton'u savundu. Alonso "Her zaman aynı şeyi soyledim. Mclaren'de bir sezon gecirdim ve Lewis ile gercek bir sorunumuz olmadı." "İyi bir rekabet ortamımız vardı ve limitlerimizi bulduk. Belki bu rekabeti biraz ozlediğimiz soyleyebilirim cunku bizim icin her zaman zorlayıp sınırlarda surmek keyiflidir." "Oradaki sorunum buyuk patronlarla ve takımın felsefesi ile oldu bu yuzden kariyerimdeki o donemi bitirme kararı aldım ancak Lewis her zaman harika bir pilot ve şampiyon oldu. İlk senesinde şampiyonluk mucadelesi verdi, 2. senesinde kazandı bu yuzden bu başardıkları ona gelen zararı yok edecektir. Eğer kazanmaya devam ederse bu kolay olacak." "O, insanları mutlu edecek ve bu cok onemli bir şey, işimiz. Yapabileceğimiz maksimum şey aracımızı kullanmak, yarış kazanmak ve şampiyon olmak. Yapabileceğiniz en iyi şey bu." dedi. TRF1.NET __________________