Felipe Massa, zayıf başlangıclarına rağmen Ferrari'nin İspanya'da buyuk gelişim gostereceği konusunda iyimser. Massa "Aracımızda iyi gelişim gosterdik. Diğerlerinin uyumadığı kesin, onlar da iyi calışıyorlar. Ancak gelişim icin diğerlerinden daha fazla adım atmış olmayı umuyorum." "Difuzorde buyuk bir boşluk var, coktan sahip diğer araclar gibi. Şimdi bizim de var. Sadece difuzorde değil, aerodinamikte de gelişim gosterdik. Umarım bu iyi performans sağlar ve gelişim gosteririz." dedi. Massa, Barcelona'da getirecekleri gelişimlerin yeterli olmaması halinde bile Ferrari'nin bu sezondan vazgecemeyeceğini soyledi. Massa "Hayır, calışmaya devam etmeliyiz. Calışmaya devam etmeli ve durumu geliştirmeye calışmalıyız." dedi. Massa ayrıca yarışlara yaklaşımında bir değişimin sozkonusu olmadığını soyledi. Massa "Farklı değilim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya, iyi bir yarış cıkarmaya ve puan kazanmaya calışıyorum. Aklımda sadece bu var. Baskıyı onemsemiyorum." "Şampiyonluk icin mucadele ederken ya da zor durumdan cıkmaya calışırken de baskı var. Ben sadece iyi bir yarış cıkarıp durumu geliştirmeye calışıyorum." dedi.
TRF1.NET