Heidfeld: "Guncelleme Eksikliği BMW'ye Engel Oluyor"
Spor Haberleri0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Heidfeld: "Guncelleme Eksikliği BMW'ye Engel Oluyor"
-
17-10-2019, 14:15:15Nick Heidfeld, sezonun başlangıc bolumunde BMW'nin etkileyici olamamasının nedeni olarak guncelleme eksikliğini goruyor. Alman takım sezona şampiyonluk adaylarından biri olarak girdi ama ilk yarış sonrasında sadece 4 puan toplayabildi ve şimdiden şampiyona lideri Brawn GP'nin 32 puan gerisinde kaldı. Heidfeld: "Sanırım yeteri kadar guncellememiz olmuyor, ilk bir kac yarışta hic yeni parcalar yoktu" "Kış testi surecinde tempomuzdan cok memnunduk. Ayrıca diğerlerinin ne kadar yakıt yukune sahip olduklarını bilemezsiniz ama verileri ve tur zamanlarını değerlendirirsiniz. İyi bir konumda olduğumuzu duşunuyorduk. Ama sonrasında bana gore gelişim eksikliği yaşadık" "İlk uc yarışta performansımızın adım adım biraz kotuye gittiğini duşunuyorum. Sanırım diğer bazı takımların guncellemeler getirip bizim getiremememiz yuzunden. Burada da herhangibir buyuk değişim olmaması ile cok farklı bir manzara beklemiyorum. Durum daha cok diğerlerinin guncelleme yetirip getirmemesine bağlı" "Ama Cin'de yaptıklarımıza kıyasla cok fazla farklılık beklemiyorum. Cin'den once McLaren, Renault, takımların bir kacının guncellemer getireceği yonunde konuşmlar vardı, bu yuzden durum muhtemelen daha cok aracın piste uyup uymaması ve işlerin biraraya ne kadar iyi bir şekilde getirilmesiyle ilgili; şu anda ne yazık ki icinde bulunduğumu orta gruptaki tur zamanları cok yakın" Heidfeld, liderlerle olan puan farkının, kapatmak icin cok daha buyumesinden cekiniyor ama İspanya GP'ye getireceği yeni parcalarla BMW'nin gelişim kaydeceği konusunda umutlu. Heidfeld: "Barselona'da itibaren cok zor olacağını duşunuyorum. Umarım orada diğerlerine kıyasla puanlar kazanma geri donecek iyi bir araca sahip olacağız. İlk olacak cunku sahip oldukları avantaj, ozellikle Brawn'ın ve şimdi de Red Bull'un, tur zamanlarında oldukca buyuk" "Bu yuzden iyi bir adım bile atsak bu bizi onlara saklaştırabilir ve umarım orta gurunda onune taşır. Ama acıkcası neler olacağını bilmiyorum. Onları yakalamamız pk mumkun gibi gorunmuyor. Cunku onlar da araclarını geliştiriyor" "Buranın ardından 4 yarışı geride bırakmış olacağız, bu da zaten sezonun buyuk bir bolumunu geride bıraktığımız anlamına geliyor" TRF1.NET __________________